Preview Mode Links will not work in preview mode

Anna och Philips Lärarpodcast

Aug 29, 2018

Den här veckan slår vi oss ner och snackar skola och elevinflytande med läraren Magnus Granath, som arbetar som bland annat förstelärare i elevinflytande. Hör om hur han på ett enkelt och smidigt sätt lyckats ge sina elever ett stort inflytande på alltifrån exempelvis föräldramötet till lektionerna. Magnus...


Aug 22, 2018

Vår programserie “Valspecial och utvecklingssamtal med Anna och Philip” där vi bjuder in alla partiledarna och snackar skola rullar vidare. Den sjätte partiledaren ut är Ulf Kristersson från Moderaterna. 

 

 


Aug 15, 2018

Vår programserie “Valspecial och utvecklingssamtal med Anna och Philip” där vi bjuder in alla partiledarna och snackar skola rullar vidare. Den femte partiledaren ut är Annie Lööf från Centerpartiet. 


Aug 8, 2018

Den här veckan befinner vi oss på Rosornas ö och träffar läraren Ulrika. Hör om hur Ulrika byggt upp sin klassrumsmiljö, fått till ett inkluderande klassrum och hur hon har lyckats bra med individuella anpassningar för hennes elever.
 
Ulrika delar även med sig hur hon skapar en god relation med...


Aug 1, 2018

 
Den här veckan slår vi oss ner med SO och IKT-läraren Daniel Rössler Gausel som brinner för att skapa goda relationer med sina elever och i det här avsnittet delar han med sig av sitt eget framgångsrecept.
 
Vi samtalar även om vikten av samarbeten mellan skolor, just för att höja kvalitén och för...